Tarinani

Kiva kun tulit tutustumaan minuun. Alla tarinani.

Olen ollut monessa mukana ja kehittänyt osaamistani jatkuvasti. Tekniikka on ollut minusta aina kiinnostavaa ja ensimmäinen ammattini olikin elektroniikkainsinööri. Kokemukseni elektroniikan testauksesta avasi mahdollisuuden ottaa vastuulle laadunvarmistus sekä tuotannontuki elektroniikkatehtaassa.  Osallistuin uusien tuotteiden tuotantoon vientiin ja alihankkijoiden laadun kehittämiseen. 

Näillä opeilla siirryin lääkinnällisten laitteiden maailmaan lähes kymmeneksi vuodeksi. Tehtävät lääkinnällisten laitteiden parissa toivat minulle vahvan kokemuksen laitteiden GMP-vaatimuksista. Lean-ajattelu ja Leanistä tutut jatkuvan parantamisen työkalut tulivat osaksi arkeani. Olin mukana monissa projekteissa tuotannossa, tuotekehityksessä, alihankkijoiden kanssa ja toimistolla. Ja kun kerran tehtiin lääkinnällisiä laitteita, viranomaisten vaatimuksetkin ja mm FDA:n auditoinnit tulivat tutuiksi.

Noiden 10 vuoden aikana, jotka työskentelin vahvan Lean-ajattelun omaavassa organisaatiossa, vastuullani oli mm. elektroniikan tuotannollisuus, uusien piirikorttien testauksen kehitys, MES-järjestelmän kehitystiimin johtaminen ja uusien laitteiden validointi. Kaikissa tehtävissäni on aina ollut mukana toiminnan kehittäminen. Tapaani kehittää toimintaa on jo pitkään ohjannut Lean-ajattelu. 

Tuotantotalouden ja liiketoiminnan opinnot ovat antaneet minulle erinomaiset eväät ymmärtämään yritysten haasteita ja auttaa löytämään ratkaisuja. Yrittäjänä olen toteuttanut valmennuksia ja projekteja mm. markkinointi- ja viestintäyrityksille, insinööritoimistoille, henkilöstöpalveluyritykselle ja valmistavalle lääkeyritykselle.

Minua ajaa eteenpäin palo auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa. Ota yhteyttä, niin mietitään miten voin auttaa Sinua.